Infonäyttö liiketilassa

infonäyttöjä liiketilassa

Myymälä- ja ravintolaympäristössä mainos- ja infonäyttöjärjestelmillä on monia hyödyntämismahdollisuuksia. Päämiesten tuotteita myyville erikoisliikkeille mainosnäyttö tarjoaa hyvät mahdollisuudet päämiesten mainosmateriaalin hyödyntämiseen, oman taktisen materiaalin ohella. Näytöille voidaan ohjata kuvia, videoita, animaatioita sekä online-sisältöä.

Ketjuliikkeissä ketjun oma taktinen- ja brändimainonta saadaan esitettyä mainosnäytöillä tehokkaasti ja yhtenäisenä läpi ketjun. Myymälänäytöt voivat olla mm. kassan luo sijoitettuja näyttöjä, osastokohtaisia näyttöjä, hyllynpääty- ja hyllynreunanäyttöjä tai liikuteltavia medianäyttöjä.

Ravintoloissa näytöille voidaan päivittää esimerkiksi hinnastoja ja lounaslistoja tai nostaa kassan luona esiin kohdeyleisölle kyseiseen ajankohtaan sopivia lisämyyntituotteita. Myymälöiden yhteydessä olevissa odotustiloissa odottavalle asiakkaalle voidaan näytöllä kertoa yrityksen tuotteista ja palveluista, mutta myös tarjota ajanvietettä säätietojen ja uutisten muodossa.

Kauppakeskuksissa näyttöjä voidaan käyttää sekä opastamiseen että mainostamiseen. Suuret kävijämäärät tekevät kauppakeskusten yleisistä tiloista hyvä paikan mainostaa myös yksittäisten liikkeiden tuotteita.

DESKin kokonaispalvelu sisältää suunnittelun, laitteiden ja järjestelmien toimituksen, asennuksen sekä käyttöopastuksen. Ota yhteyttä niin, asiantuntijamme kartoittavat juuri Sinun yrityksellesi sopivan mainos- ja infonäyttöratkaisun!


Caset< Infonäyttöratkaisut