Porraskäytävänäyttö

Porraskäytävänäyttö

Porraskäytävän asukasinfonäytöt eli porraskäytävänäytöt, rappunäytöt, asukasinfot tai digitiaaliset ilmoitustaulut ovat DESKin ydinosaamisaluetta!

Infonäytön ja etähallittavan ohjelmiston avulla on mahdollista tehostaa kiinteistöjen tiedonjakoa merkittävästi. Porraskäytävän asukasinfonäyttöön voidaan tuoda kiinteistöön liittyvää tietoa sekä esimerkiksi paikallisliikenteen aikatauluja, säätietoja ja uutisia. Myös lähialueen yrityksille voidaan tarjota mahdollisuus kertoa näytöllä omista palveluistaan.

Eri osa-alueiden päivitysvastuu voidaan kätevästi jakaa esimerkiksi taloyhtiön, huoltoyhtiön, isännöitsijän tai asukasyhdistyksen kesken. Ulkoa haettavat tiedot saadaan päivittymään automaattisesti, jolloin joukkoliikenteen lähipysäkkien aikataulutiedot, sää ja uutiset ovat aina ajan tasalla. Järjestelmään voidaan tuoda myös opastusratkaisuja sekä sähkön- ja vedenkulutuksen tietoja kiinteistöjärjestelmistä.

DESK on toimittanut yhdessä Seasam Digital Oy:n kanssa mm. Espoon Suurpellon puistokaupunkiin Suomen laajimman asukasinforatkaisun. Kokonaispalvelumme sisältää suunnittelun, laitteiden ja järjestelmien toimituksen, asennuksen sekä käyttöopastuksen. Ota yhteyttä niin, asiantuntijamme kartoittavat kiinteistökokonaisuuteesi sopivan infonäyttöratkaisun!

Caset< Infonäyttöratkaisut