Ratkaisut

Toimivampia tiloja yrityksille

Älykkäät toimitilat

DESK on kumppanisi nykyaikaisessa tilojen hallinnassa – kauttamme saat älykkäät, turvalliset ja monipuoliset toimitilat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Me teemme kanssasi yhteistyössä tiloista viihtyisämpiä sekä henkilökunnalle että asiakkaille aina tuulikaapista neuvottelutiloihin ja kaikkea siltä väliltä.

Muuttuvassa maailmassa myös toimitilojen turvallisuusvaatimukset ovat lisääntyneet. Yrityksen toimitilojen sekä vierailijoiden hallinta tulisi pystyä hoitamaan tehokkaasti ja varmasti, mutta samalla mahdollisimman automaattisesti. 

Kokouksia ja tapaamisia järjestetään yhä useammin monimuotoisina hybridiratkaisuina, joten toimivat ja hyvin varustellut työtilat ja -laitteet tulevat olemaan avainasemassa jatkossa päivittäin. Muiden töiden ohella on tärkeää kyetä hallitsemaan tilojen varausjärjestelmiä ketterästi ja vaivattomasti.

 
Edellinen sivu
 

Vierailijahallintajärjestelmät

Älykäs vierailijahallinta hoitaa vierailut automaattisesti aina tervetuloviestistä sisäänkirjautumiseen asti. Ohjelma ilmoittaa vastaanottajalle digitaalisesti vieraan saapumisesta – näin osaat suoristaa krakan ja laittaa kahvit tippumaan juuri oikeaan aikaan!

Järjestelmä mahdollistaa luonnollisesti myös kontaktittoman sisäänkirjautumisen, ja jättää aulahenkilökunnalle aikaa keskittyä muihin tehtäviin.

Älykkäät vierailijahallintajärjestelmät auttavat organisaatioita hallinnoimaan vierailijoitansa johdonmukaisesti ja tehokkaasti. Nämä järjestelmät ovat yleensä käytössä yrityksissä, kouluissa, sairaaloissa ja muissa laitoksissa, joissa on paljon vierailijoita.

Vierailijahallintajärjestelmä suunnitellaan aina yrityksen tai organisaation tarpeen ja toiveiden mukaan, ja sen avulla voidaan nopeuttaa päivittäisiä perusprosesseja.

Älykkäästä vierailijahallintajärjestelmästä on paljon hyötyä niin yritykselle kuin asiakkaalle:

1. Saapumis- ja toimintaohjeet asiakkaalle automaattisesti
Vierailijahallintajärjestelmät lähettävät vierailijoille tietoa saapumisesta ja ohjeistavat löytämään perille oikeaan aikaan ja paikkaan. Toimintaohjeiden avulla vierailijan on helppo löytää perille ajoissa.

2. Kontaktiton sisäänkirjautuminen
Vierailijahallintajärjestelmä mahdollistaa kontaktittoman sisäänkirjautumisen esimerkiksi QR-koodilla. Palvelua voidaan nopeuttaa ja helpottaa myös itsepalvelutabletilla tai -kioskilla, jolloin vierailijan kirjaus onnistuu helposti ilman erillistä aulapalvelua.

3. Automaattinen ilmoitus henkilökunnalle
Järjestelmä voi lähettää automaattisia ilmoituksia henkilökunnalle, kun vierailija saapuu. Henkilökunta voi myös valmistella vastaanoton etukäteen, jolloin vierailijoiden rekisteröintiprosessi nopeutuu.

4. Tietojen turvallinen hallinta
Älykkäät vierailijahallintajärjestelmät auttavat organisaatioita hallinnoimaan vierailijoiden henkilötietoja turvallisesti. Tietojen avulla organisaatiot voivat luoda vierailijaprofiileja ja tarjota parempaa sekä henkilökohtaisempaa asiakaspalvelua.

Vierailijahallintajärjestelmät ovat tärkeitä organisaatioille, jotka haluavat kehittää vierailijakokemustaan ja parantaa turvallisuuttaan. Järjestelmät auttavat organisaatioita säästämään aikaa, parantamaan tehokkuutta ja kehittämään asiakaspalveluaan.

 

Varausjärjestelmät

Jos tarvitset varausjärjestelmää, olet tullut oikeaan paikkaan!
Olipa varattava tuotteesi sitten kokoushuone, vetäytymistila, sauna, parkkipaikka, potkulauta tai vaikka säilytyslokero, DESK:ltä saat helpon ja toimivan järjestelmän varausten hoitoon.

Varausjärjestelmät voidaan integroida jo olemassa oleviin ohjelmiin tai järjestelmiin, kuten esimerkiksi Microsoftin Office 365 -ohjelmiin. Käytössä olevia ohjelmakokonaisuuksia ei siis tarvitse vaihtaa, vaan tilanhallinta ja -varaus onnistuu kätevästi näiden jo käytössä olevien resurssien välityksellä.


Tilanvarausjärjestelmät ja ovenpielinäytöt

Sähköinen varauskalenteri on helposti kaikkien saatavilla – järjestelmä lukee käytössäsi olevia ohjelmia ja koontinäyttö näyttää varausten ajantasaisen kokonaistilanteen.

Toimistolla voit jättää käytävillä haahuilun, kiusalliset keskeytykset ja huonevarausten sekaannukset historiaan, kun hankit meiltä tiloihisi varausjärjestelmän. Digitaalinen järjestelmä tekee huonevarausten hallinnoinnista helppoa ja vaivatonta – osallistujat löytävät kerralla oikeaan paikkaan ja neuvotteluhuoneen varausnäytön värikoodit kertovat yhdellä silmäyksellä onko tila vapaa vai varattu.

Digitaalinen varauskalenteri helpottaa elämää toimistossa ja sen ulkopuolella:


• Havainnollistavat värit kertovat varaustilanteesta

• Mahdollistaa ad hoc -varaukset

• Järjestelmä tuottaa kattavaa raporttia esim. tilojen käyttöasteista

• Vikailmoitusten tekeminen onnistuu tilan laitteista

• Järjestelmä integroituu moniin yleisiin taustajärjestelmiin ja mahdollistaa monimuotoisen maksuliikenteen


Työpistevarausjärjestelmä

Etätyöskentelyn räjähdysmäinen lisääntyminen on muuttanut työelämää todennäköisesti pysyvästi. Uuden ajan työelämässä toimistolle mennään vain satunnaisesti, ja työpisteitäkin varataan yhteisiin tiloihin näin ollen vähemmän. Helppokäyttöisen työpistevarausjärjestelmän avulla näet kotoa, millainen toimiston tilanne työpisteiden osalta on ja voit varata itsellesi työpisteen helposti.

Työpisteiden varaukset ovat toteutettavissa lukemattomilla tavoilla, kuten mobiilisovelluksella tai huomaamattomilla läsnäoloantureilla. Näppärä varausjärjestelmä helpottaa työpäivien suunnittelua ja tuo selvää säästöä yrityksen kiinteisiin kuluihin, kun toimistotilojen käyttöaste saadaan optimoitua.

Työpistevarausjärjestelmä mahdollistaa:
• Työpisteiden varauksen etänä
• Läsnäoloanturit osoittavat varaustilanteen reaaliajassa
• Istumapaikkavaraukset

 

Muuntuvat vetäytymistilat / Taiga concept

Korkealaatuiset puiset pintamateriaalit ja akustoitu ympäristö luovat optimaalisen paikan keskittyä käsillä olevaan asiaan, oli se sitten puhelu, palaveri tai hetki palautumiseen hektisen arjen keskellä. Taiga Concept on suomalainen yritys, jonka valmistamien ja suunnittelemien puupintaisten koppien avulla pystytään luomaa tehokkaita ja miellyttäviä työympäristöjä muuttuviin tarpeisiin.

Muuntuvasta vetäytymistilasta saat avotoimistoon neuvottelutilan tai äänieristetyn loungen, joka on helppo räätälöidä sinun tarpeitasi vastaavaksi. Minimalistinen ja tyylikäs muotoilu varmistavat, että työtilat sopivat moniin eri tarkoituksiin ja tilanteisiin.

Ilmanlaatusensorilla varustetut tilaratkaisut pitävät ilmanlaadun pienissäkin tiloissa aina raikkaana. Minimalistisesti mutta modernisti suunnitelluissa tiloissa älykäs teknologia ohjaa valoja, säätää ilmanvaihtoa ja seuraa hiilidioksiditasoja.

Tilan valinta tulee tehdä aina tilan käyttäjien tarpeiden mukaisesti. Yksityiseen vetäytymistilaan voit ohjata vaikkapa puhelut ja etätapaamiset tai tarjota keskittymistä vaativaan työhön oman, rauhallisen soppinsa. Vetäytymistila muuntuu helposti myös pieneksi neukkariksi lyhyitä tapaamisia varten.

Erikokoiset vetäytymistilat ovat helppo ja nopea keino työrauhan parantamiseen. Meiltä DESK:ltä saat kustomoitavat ja siirrettävät vetäytymistilat vaativaan työhön ja tiimityöskentelyyn, keskittymiseen ja palautumiseen.

Kysy lisää muuntuvista vetäytymistiloista!

Käyttäjien tarpeiden mukaisesti räätälöitävät vetäytymistilat soveltuvat monipuolisesti erilaisiin tarkoituksiin:
• Avotoimiston neuvottelutila
• Keskittymistila
• Äänieristetty työtila
• Hiljainen työtila
• Huddle-tila

 

Älykalvot ja älylasit

Toimiston helppoa muunneltavuutta tarjoavat kätevät älykalvot sekä älylasit, jotka luovat avoimeen toimistoon hetkessä yksityistä tilaa yhdellä napinpainalluksella. Monikäyttöisten älykalvojen avulla saat helposti yksityisyyttä läpinäkymättömyyden ja äänieristyksen kautta – lisäksi älykalvo suodattaa tehokkaasti uv-valoa, lisää iskunkestävyyttä ja toimii kätevästi jopa valkokankaana!

Älykalvo korvaa perinteisen maito- ja huurrelasin ja on asennettavissa kaikkiin sisätilojen lasipintoihin: väliseiniksi ja tilanjakajiksi avokonttoreihin, esittelytiloihin ja neuvotteluhuoneisiin sekä tuomaan nopeasti ja helposti yksityisyyttä suuriin tiloihin tai luomaan laajoja ja monikäyttöisiä projisointipintoja. Älykalvon ohjaus käy kädenkäänteessä kauko-ohjaimella.

DESKin kautta saat monikäyttöiset älykalvot sekä suunnittelupalvelun kaikenlaisiin tiloihin. Kysy lisää!

Monipuoliset älykalvot saat DESK:ltä:

• Helposti yksityisyyttä
• Toimii valkokankaana
• Lisää iskunkestävyyttä
• Parantaa äänieristystä
• Sopii kaikkiin sisätilojen lasipintoihin

 

Älylokerot

Älylokerot ovat turvallisia, helppokäyttöisiä ja käteviä ratkaisuja henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämiseen ja turvaamiseen. Ne ovat yleistyvät vauhdilla eri toimialoilla, joissa tarvitaan tilapäisiä tai lyhytaikaisia säilytysratkaisuja.

Älylokerot on mahdollista lukita monin eri tavoin. Erilaisia lukitusmahdollisuuksia ovat esimerkiksi PIN-koodi, RF-ID, NFC, webbilinkki tai perinteinen avain. Tarvittaessa älylokeroon voidaan myös integroida korttimaksupääte, jolloin muun muassa lokeron vuokraaminen onnistuu helposti.

Älylokeroilla on monia käyttötarkoituksia ja niiden avulla voidaan ratkaista monenlaisia haasteita tai ongelmia.

1. Turvallisuus
Älylokero voi toimia biometrisella tunnistuksella, kuten sormenjälkitunnistimella tai kasvojentunnistimella, jolloin vain nimitetty henkilö pääsee avaamaan lukon. Tämä estää muiden henkilöiden pääsyn lokeron sisään ja lisää tavaroiden turvallisuutta ja vähentää varkauksia. Älylokeroiden käyttöä voidaan seurata tarkasti, jolloin saadaan tietoon, kuka avasi lukon ja milloin. Tämä auttaa pitämään kirjaa käytöstä ja ehkäisemään väärinkäyttöä.

2. Helppokäyttöisyys
Älylokerot ovat helppokäyttöisiä ja vaivattomia. Turha avaimien toimittaminen tai hakeminen jää kokonaan pois, kun käytössä on älylokero. Tämä nopeuttaa esimerkiksi tavaroiden toimittamista ja helpottaa turvallista säilyttämistä.

3. Latausmahdollisuus
Joissakin älylokeromalleissa on sisäänrakennettu latausmahdollisuus, joten käyttäjät voivat ladata mobiililaitteitaan samalla kun ne ovat säilytyksessä.

 

Kiinnostaako yhteistyö?

Ota yhteyttä!

Suunnitellaan yhdessä helppo, toimiva ja kustannustehokas kokoustekniikkaratkaisu yrityksenne käyttöön!

Yhteystiedot
This website uses cookies

We use cookies to store your preferences and improve your user experience. By continuing to visit the Website, you agree that we store and use cookies on your device.